لوگو انگلیش کلینیک
بهترین روش های تقویت رایتینگ

بهترین روش های تقویت رایتینگ

03/07/21 13 دقیقه برای مطالعه 8145

رایتینگ یا انشا یا نگارش، یکی از مهارت های چهارگانه آزمون های زبان برای سنجش تسلط در زبان انگلیسی است. مهارت در نوشتن رایتینگ انگلیسی به شما کمک می کند تا در آزمون های بین المللی زبان از جمله تافل و آیلتس نمره بالایی کسب کنید و همچنین اگر قصد تحصیل در خارج از کشور را دارید، بتوانید انگیزه نامه، نامه های مکاتبه ای و مقالات خوبی بنویسید. بسیاری از زبان آموزان عقیده دارند که رایتینگ سخت ترین بخش آزمون های زبان است و علت عمده آن زمان کمیست که برای نوشتن تعداد کلمات بالا در نظر گرفته شده است. با این وجود، نوشتن یک رایتینگ خوب و کسب نمره بالا ناممکن نیست،  اگر که راه و روش نگارش صحیح را بدانید و به صورت مداوم تمرین کنید. ما در این مقاله سعی داریم به شما کمک کنیم که با هر سطحی از دانش زبان، نگارش انگلیسی خود را تقویت کنید و با راه و روش نگارش یک رایتینگ خوب آشنا شوید. قبل از هرچیز برای اینکه توانایی شما در نگارش انگلیسی پیشرفت کند، باید پایه ی زبان قوی داشته باشید و دایره لغات کسترده و دستور زبان خوبی داشته باشید. پس اگر در سطح مبتدی هستید، برای شروع باید از تمرینات ساده تر شروع کنید تا به مرور با تقویت توانایی ها و دانش خود، مانند یک حرفه ای رایتینگ بنویسید!

 

آموزش رایتینگ مبتدی

اگر سطح زبان شما پیشرفته نیست و قصد دارید نوشتن رایتینگ را شروع کنید، بهتر است ابتدا پایه های زبانتان را محکم کنید یعنی با فراگیری دستور زبان و کلمات شروع کنید و در کنار آن تمرین های ساده را شروع کنید. هرچند که برای مکالمه انگلیسی، مطالعه مستقیم گرامر چندان کمک کننده نیست، دانستن گرامر زبان انگلیسی برای نگارش یک انشای خوب، ضروری و واجب است. برای نوشتن جملات با ساختار صحیح و بکار بردن افعال با زمان های مناسب، استفاده درست حروف اضافه، نوشتن جملات با ساختارهای گرامری جذاب و ... ابتدا باید در این زمینه دانش کافی را کسب کنید و سپس با تمرین های روزانه توانایی بکار بردن آن ها کسب کنید. بهترین کتاب های گرامر انگلیسی برای تقویت رایتینگ عبارتند از :

Grammar In Use English  

English Grammar Azar

Oxford English Grammar Course

Longman student Grammar of spoken and written English

همچنین در کنار مطالعه گرامر، یادگیری لغت کمک زیادی به ارتقا دانش زبان جهت تقویت رایتینگ می کند. برای شروع اگر سطح زبان شما چندان بالا نیست بهترین منبع برای افزایش دایره لغات انگلیسی کتاب ۵۰۴ واژه ضروری زبان انگلیسی می باشد که هم به صورت PDF و هم به صورت کتاب چاپی و اپلیکیشن و ... موجود است. در کنار تسلط بر گرامر و دستور زبان، یک سری تمرین های ساده روزانه می تواند اثر مثبتی بر نحوه نگارش شما داشته باشد و فرایند یادگیری شما را سرعت ببخشد. در ادامه روش های تمرینی برای تقویت رایتینگ را به تفصیل بررسی میکنیم.

 

نوشتن خاطرات روزانه برای تقویت رایتینگ

 

تقویت رایتینگ زبان انگلیسی

 

نوشتن خاطرات روزانه به انگلیسی یکی از تاثیر گذارترین تمرین ها برای تقویت رایتینگ و طور کلی زبان انگلیسی است زیرا این روش علی رغم سادگی، موجب بکارگیری هرآنچه آموخته اید می شود و همینطور روزانه از یک الگوی مشابه پیروی می کنید. این امر موجب می شود تا در طول مدت کوتاهی پیشرفت چشمگیری کنید. برای تاثیر گذاری هرچه بهتر این روش، ابتدا سعی کنید مقصودتان را با هر کلمه و دستوری فقط روی کاغذ بیاورید و توجهی نکنید که اید بعضی از جملات چندان صحیح و زیبا نباشند. به مرور با یادگرفتن کلمات جدید و دستورزبان ها، سعی کنید کلمات جدید را کم کم در نگارش خود جایگزین کنید و ساختارهای صحیح گرامری به کار ببرید. در نهایت بهتر است از یک مدرس زبان یا فردی که دانش بالایی در زبان دارد بخواهید که نوشته های شما را تصحیح کند.  

 

خلاصه نویسی برای تقویت رایتینگ زبان

یکی دیگر از راهکارهای مفید برای تقویت رایتینگ زبان خلاصه نویسی است. برای این کار می توانید از داستان های ساده و کوتاه، فیلم ها، مطالب مجلات و ... استفاده کنید و شروع به نوشتن خلاصه داستان به زبان خودتان کنید. در این روش نیز مانند روش قبلی، مهم نیست که ابتدای کار خلاصه شما بدون اشتباه و کامل باشد و فقط این تمرین را تکرار کنید تا به مرور ذهن شما فعال و نوشتن انگلیسی برایتان ساده شود. تمرین نگارش به شما کمک می کند که به مرور سرعت ذهنتان بالا رفته و مجبور به فکر کردن و ترجمه کردن جملات فارسی نباشید. در ادامه سعی کنید از لغات جدید در نوشته های خود استفاده کنید و آن چه را که شنیده یا خانده اید پارافریز کنید. یعنی برایشان معادل و هم معنی پیدا کنید. در انتها نیز از فردی متخصص بخواهید نوشته های شما را بخواند و تصحیح کند.

 

فکر کردن به انگلیسی برای تقویت رایتینگ

این ترفند نیز از آن روش هایی است که برای تقویت هر شاخه ای از زبان مناسب می باشد و به شما کمک می کند تا ذهنی فعال و پرسرعت برای نوشتن انگلیسی داشته باشید. اگر عادت که انگلیسی فکر کنید، دیگر برای نوشتن جملات وقت صرف ترجمه جملات فارسی به انگلیسی در ذهنتان نمی شود و از همان ابتدا جملات انگلیسی را از ذهنتان به کاغذ منتقل می کنید. برای تمرین این روش پیشنهاد ما این است که سعی کنید به امور روزانه خود به انگلیسی فکر کنید. به عنوان مثال به غذاها، کارهایی که باید انجام دهید، حرف هایی که می خواهد بزنید، دوستان و ... به انگلیسی فکر کنید و در کل برای یافتن معنای کلمات همواره از واژه نامه یا دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید.

 همینطور وقتی در پی جستجوی مطلبی در گوگل هستید، سعی کنید به انگلسی سرچ کنید و مطلب مورد نظر خود ها میان سایت های خارجی پیدا کنید. تمام این موارد به شما کمک می کند که ذهن شما به کلمات و جملات انگلیسی اخت شود و و ناخودآگاه برای نوشتن و صحبت کردن جملات انگلیسی در ذهن شما آماده باشند. در کنار این تمرین ها، مطالعه کتاب هایی که جهت تقویت رایتینگ نگاشته شده اند، کمک بسیاری به جهت دهی تمرینات و مطالعه شما می کند و باعث می شود از یک الگوی درست برای پیشرفت در نگارش انگلیسی پیروی کنید. کتاب های بسیاری هرساله در زمینه تقویت رایتینگ به چاپ می رشتد که این امر معمولا موجب سردرگمی زبان آموزان به ویژه در مراحل ابتدایی مطالعه و یادگیری می شود.  

 

چگونه رایتینگ تافل بنویسیم؟ (روش تقویت رایتینگ تافل)

وقتی سطح دانش زبانتان به حد مناسبی رسید، نوبت به آمادگی اختصاصی جهت رایتینگ آزمون تافل می رسد. رایتینگ تافل شاید یکی از دشوارترین قسمت های این آزمون باشد و گرفتن نمره بالا در آن نیاز به تمرین و مطالعه زیادی دارد ضمن اینکه یادگیری استراتژی ها و تنکنیک های آزمون نیز نقش بسیار به سزایی در تقویت رایتینگ تافل دارد. رایتینگ تافل دارای دو بخش یا تسک است که هرکدام 15 نمره دارند. تسک اول شامل لسنینگ و ریدینگ است که شما در نهایت باید خلاصه ای از آنچه شنیده و خوانده اید را در مدت زمان 20 دقیقه بنویسید. تعداد کلمات براین این بخش حدود 200 کلمه می باشد. تسک دوم که چالش برانگیزتر است به این صورت می باشد که یک موضوع در اختیارتان قرار می گیرد که باید دلایل مخالفت یا موافقت خود با موضوع را در حدود 400 تا 700 کلمه بنویسید. مدت زمان برای این قسمت 30 دقیقه ای می باشد که نوشتن یک انشای خوب در این زمان نیاز به تمرین زیاد دارد زیرا کسب نمره بالا در رایتینگ تافل مستلزم نگارش صحیح املایی و دستوری، دلایل صحیح و واضح، تعداد کلمات معقول و داشتن سرعت بالا است. حال سوال این است که برای تقویت رایتینگ تافل چه کنیم؟ چه منابعی را مطالعه کنیم و چگونه بنویسیم؟ در ادامه به طور مفصل راه های تقویت رایتینگ تافل را بررسی می کنیم.

 

نرم افزار برای تقویت رایتینگ

امروزه تقویت مهارت های چهارگانه زبان انگلیسی تنها به روش های سنتی ممکن نبوده و شما می توانید با استفاده از اپ ها و نرم افزارهای موجود در بازار نیز می توانید استفاده کنید تا در مهارت های زبان انگلیسی خود پیشرفت کرده و بتوانید به سطحی برسید که بتوایند آزمون های دشواری همچون آیلتس ، تافل و PTE  را پشت سر بگذارید در این بخش قصد داریم برای شما پرکاربردترین اپ ها را در این زمینه معرفی کنیم:

 

Grammarly

یکی از مشهورترین نرم افزارهای دنیا برای تقویت مهارت رایتینگ که بیشتر به عنوان افزونه ای بر روی نرم افزارهای مشهور Microsoft Word و Outlook پیاده سازی می شود. در این نرم افزار شما می توانید با اشتباهات رایج گرامری و لغات اشتباهی که به کار برده اید آشنا شده و نسبت به بهبود رایتینگ خود اقدام کنید. یکی از بهترین اپ ها، که در نسخه پولی خود به شما اجازه می دهد بر اساس هدف نگارشی لحن و نحوه بیان خود را انتخاب کرده و بر اساس آن به شما لغات ، گرامر و نحوه بیان را مشخص می کند. در نسخه پولی این اپ شما می توانید نوشته های خود را از نظر گرامری ، سرقت ادبی و املا مورد بررسی قرار دهید. 

  • برای دستگاه های iOS و اندروید در دسترس است.
  • این برنامه دارای یک نسخه رایگان است که بررسی های گرامر و املای اولیه و سایر اصلاحات را ارائه می دهد.
  • همچنین دارای نسخه پولی است که با ویژگی‌های اضافی مانند تعامل، تنظیم لحن و پیشنهادات ارائه روان همراه است . همچنین به بازسازی جملات طولانی نیز کمک می کند.
  • هر دو پلن به عنوان افزونه های مرورگر برای فایرفاکس، کروم و سافاری کار می کنند.
  • همچنین می‌توانید از آن‌ها در Microsoft Word و Outlook، Google Docs، در برنامه‌های دسکتاپ برای Windows و macOS استفاده کنید.

 

HEMINGWAY EDITOR

احتمالاً قبلاً نام این ابزار را شنیده اید، اما در صورت عدم موفقیت در به کار بردن ویژگی های آن به شما پیشنهاد می دهیم همان الان Hemingway را از نصب کنید. ویرایشگر همینگوی از آنجایی که فضایی بسیار ساده و آسان دارد در میان افراد بسیار محبوب شده است. این برنامه را می توانید در وب سایت و یا روی دسکتاپ خود دانلود کنید تا با حذف قیدهای غیر ضروری و زبان مجهول، خوانایی نوشته خود را بهبود ببخشید. 

 

750 WORDS

آیا تا به حال سعی کرده اید 750 کلمه را در یک روز بنویسید؟ من شرط می بندم که پاسخ مثبت است. حالا، من به شما نیاز دارم که تا آخر عمر این کار را هر روز انجام دهید. قبوله؟ خوب، می دانم که در حال حاضر نوشتن این تعداد لغت دیوانه وار به نظر می رسد، اما اگر دوست دارید مهارت نگارش خود را تقویت کنید ، پس باید روزانه بنویسید. چرا؟ نوشتن شبیه ورزش است – هر چه بیشتر آن را انجام دهید، قوی‌تر می‌شوید.

 

Scrivener

این یک برنامه کمک نگارشی برای نویسندگان است. چه رمان نویس، فیلمنامه نویس، نویسنده غیرداستانی، روزنامه نگار، دانشجو یا دانشگاهی باشید، داشتن این اپ یک الزام است. Scrivener می تواند آنچه را که می نویسید در یک طرح کلی پروژه محرو با استفاده آسان ادغام کند. این نرم افزار یک اپ شخصی سازی شده است که برای نوشتن پروژه های طولانی بسیار مناسب می باشد. 

 

iA. Writer

اگر در ابتدا روی پست‌ها و مقالات وبلاگ کوتاه کار می‌کنید، این برنامه ایده‌آل برای بهبود مهارت‌های نوشتاری شماست و برای پروژه های کوچک بسیار عالی و ارزان است. دارای طراحی مینیمالیستی است که استفاده از آن را جذاب و آسان می کند. اگرچه قالب خاصی را به شما ارائه نمی دهد، اما می توانید مستقیماً به وردپرس و مدیوم متصل شوید. 

  • دارای ویژگی Focus Mode است که به شما کمک می کند در حین نوشتن بر حواس پرتی غلبه کنید.
  • حالت تمام صفحه آن خطی را که در حال تایپ کردن آن هستید برجسته می کند و تمام نوشته های اطراف را محو می کند.

 

Rev

یکی از نرم افزارهای فوق العاده کاربردی برای کسانی که قصد دارند تلفظ و رایتینگ خود را به صورت همزمان تقویت کنند. بر اساس بررسی های صورت گرفته در این اپ 99 درصد از گفتار شما به درستی تایپ می شود . اگر نمی توانید صحبت های صورت گرفته را به درستی متوجه شوید می توانید با استفاده از این روش تمامی فایل های صوتی و تصویری را با راحتی زیرنویس کنید . 

 

ProWriting Aid

امروز می خواهید با کدام فونت بنویسید؟ چه نوع فاصله خطوط بهتر به نظر می رسد؟ اگر این نوع سوالات حواس شما را از قرار دادن قلم روی کاغذ (یا انگشتان روی صفحه کلید) منحرف می کند، iA Writer ممکن است بهترین برنامه نوشتن برای شما باشد. تقریباً تمام حواس‌پرتی‌های موجود در برنامه‌های پردازش کلمه را حذف می‌کند و به شما کمک می‌کند روی متن تمرکز کنید. iA Writer همچنین اپلیکیشن‌های کم‌هزینه‌ای را برای اکثر پلتفرم‌ها ارائه می‌کند و از زبان Markdown استفاده می‌کند. بسیاری از نویسنده های حرفه ای در سرتاسر دنیا این اپ را جاگزین نرم افزار Microsoft Word  کرده اند 

  • کلمات پرکاربرد و قیدهای بیش از حد استفاده شده و منفعل را مشخص می کند.
  • اگرچه این یک ابزار پولی است، اما مقرون به صرفه است و آن را برای نویسندگان بسیار ارزشمند می کند.
  • بدون مزاحمت کار شما را بررسی می کند و آن را تبدیل به یک فرمت کاملاً درخشان می کند.
  • بیش از یک تصحیح گرامری است. این یک ویرایشگر واقعی با هوش مصنوعی است.

 

تقویت رایتینگ تافل: طرح ریزی اولیه برای رایتینگ تافل

برای نوشتن یک رایتینگ قوی در آزمون تافل، در مرحله اول باید طرح کلی انشای خود را مشخص کنید و در واقع طرح ریزی اولیه کنید. به این صورت که ابتدا موضع خود را در خصوص موضوع مشخص کنید و سپس مشخص کنید که می خواهید چند دلیل برای موافقت یا مخالفت خود بنویسید و وقت حدودی برای هر قسمت را مشخص کنید. در ابتدای تمرین زمان را در نظر نگیرید و فقط سعی کنید که به صورت پیوسته بنویسید هرچند که 2 تا 3 ساعت طول بکشد. در این مرحله هر آنچه در رابطه با موضوع در ذهنتان می آید را یادداشت کنید. این کار همان Brainstorm کردن است و درواقع همه ی ایده هایی که برای پاسخ دادن به سوال دارید را در ذهن میاورید. 

و در نهایت 2 یا 3 دلیل را که بهتر از سایرین است انتخاب کنید. همچنین در این مرحله بهتر است که هر بار لیستی از چندین کلمه جدید که رایتینگ شما را حرفه ای می کند انتخاب کنید و سعی کنید در متن به کار ببرید. با این روش شما هم دایره لغات بیشتر و بهتری در نوشته هایتان به کار می برید و هم متن زیباتر و قوی تری می نویسید.

 

تقویت رایتینگ تافل: نوشتن مقدمه

برای اینکه رایتینگ قدرتمندی داشته باشید، بهتر است پاراگراف اول شما یک مقدمه درست و حسابی باشد! در این قسمت یک سری جملات عمومی در رابطه با موضوع را مطرح می کنید و بعد از آن موضوع خود را نسبت به موضوع مشخص کرده و میگویید که در ادامه به بررسی دلایلتان برای موافقت یا مخالفت می پردازید. هرچه بیشتر تمرین کنید و جلو بروید برای این قسمت سبک خودتان را پیدا می کنید و با سرعت بیشتری مقدمه را می نویسید. پیشنهاد ما این است که حدود 4 الی 5 دقیقه وقت برای مقدمه صرف کنید. پس از این بخش که بهتر است 100 الی 150 کلمه باشد به سراغ پاراگراف های بعدی یعنی شرح دلایل می روید.

 

تقویت رایتینگ تافل : دو یا سه پاراگراف برای شرح دلایل

اگر با موضوع مخالف یا موافق هستید، باید برای آن 2 یا 3 دلیل را در 2 یا 3 پاراگراف 130-150 کلمه ای شرح دهید. هر دلیل را باید به نحوی منطقی بسط دهید و کاملا واضح و روشن چرایی مخالفت یا مواقت خود با موضوع را توضیح دهید. بهتر است از مثال های شخصی و ... در این بخش ها استفاده کنید. توجه کنید که ساختارهای گرامری و املا در طول نوشته صحیح باشد. نیازی نیست که دلایل شما، نظر واقعیتان باشد! صرفا دلایلی را انتخاب کنید که نوشتن درباره شان ساده تر است. سعی کنید در حدود 300-400 کلمه برای مجموع پاراگراف ها بنویسید.

 

تقویت رایتینگ تافل: پاراگراف آخر و نتیجه گیری

برای تقویت رایتینگ تافل و گرفتن نمره بالا بهتر است پاراگراف آخر را به نتیجه گیری و خلاصه بخش های قبلی اختصاص دهید. در این بخش به اختصار دو یا سه دلیل خود را بیان کنید و در پی آن بسته به موضوع نتیجه گیری کنید.  

 

نکاتی در خصوص تقویت رایتینگ تافل:

سعی کنید متن شما پیوستگی یا Coherence  داشته باشد. یعنی در مجموع پاراگراف های شما با هم ارتباط منطقی داشته منطقی داشته باشند.

سرعت تایپ خود را بالا ببرید و سعی کنید 10 انگشتی تایپ کنید

رایتینگ های خود را بارها چک کنید و برای خودتان با صدای بلند بخوانید

از یک مدرس زبان بخواهید رایتینگ های شما را بررسی کند

از کلمات متنوع استفاده کنید و ساختارهای گرامری مختلف به کار ببرید

روزانه تمرین کنید

مطالعه متفرقه به زبان انگلیسی داشته باشید، خصوصا متون علمی و تخصصی انگلیسی

به مرور زمان نوشتن خود را کاهش دهید

 

تقویت رایتینگ تافل: منابع رایتینگ

اگرچه که بهترین روش برای تقویت رایتینگ تافل تمرین موضوعات آزمون های قبلی است، کتبی در بازار موجودند که با آموزش تکنیک های کاربردی موجب تقویت مهارت نوشتاری شما می شوند. بهترین کتاب های رایتینگ تافل عبارتند از:

Essential words for the TOEFL

Winning TOEFL Essays the Right Way: Real Essay Examples from Real Full-Scoring TOEFL Students

Speaking and Writing Strategies for the TOEFL IBT

 

تکنیک های بهبود رایتینگ تافل (TOEFL)

 

روش تقویت رایتینگ آیلتس 

1- شناسایی هدف سوال

خواه در حال نوشتن برای آزمون آکادمیک هستید یا جنرال، با تسک 1 رو به هستید یا تسک 2، مطمئن شوید که دقیقاً سوال از شما چه می خواهد. این اولین ومهم ترین قدم در نوشتن رایتینگ است زیرا در موارد بسیاری، اگر به درستی متوجه سوال نشوید علی رغم نوشتن یک متن خوب، نمره پایینی می گیرید زیرا منظور اصلی سوال را متوجه نشده اید و درواقع راه را اشتباه رفته اید! پس اگر در آزمون جنرال نامه می نویسید ، مطمئن شوید که از شما خواسته شده چه مقصودی را مطرح کنید و اگر در حال نوشتن رایتینگ هستید، مطمئن شوید که می توانید ابعاد مختلف سوال را بررسی کنید و دلایل مناسب برایش بنویسید. اگر در حال توصیف نمودارها هستید، ابتدا آنچه را که نمودار نشان می دهد شناسایی کنید، سپس روندهای اصلی و ویژگی های مهم را برای مقایسه شناسایی کنید. سپس هنگامی که تمام ابعاد سوالات را بررسی کردید و ذهنتان آماده شد طرح کلی رایتینگ خود را بچینید.

 

2-طرح کلی رایتینگ را بچینید

قبل از شروع به نوشتن، باید یک طرح کلی برای رایتینگ خود بچنید و این گام دوم است. زبان آموزان گاهی اوقات دارند که چون آزمون آیلتس یک آزمون زمان بندی شده است، بنابراین نباید دقیقه های ارزشمند را صرف نوشتن طرح کلی کنند. ولی چنین تفکری اشتباه است و اگر از ابتدا بدون فکر شروع به نوشتن کنید یا اواسط کار جا می مانید، و یا نتیجه چندان مناسب از آب در نمی اید. نوشتن طرح کلی موجب حفظ تمرکز شما در هنگام نوشتن ، و در نهایت صرفه جویی در وقت شما می شود. طرح کلی همچنین به شما کمک می کند تا ایده های خود را سازماندهی کرده و آنها را به بهترین نحو قبل از شروع نوشتن تنظیم کنید. از همه مهمتر، شما می توانید به جای فکر کردن روی ایده در حین نوشتن، روی نوع واژگان و ساختار جمله ای که استفاده می کنید  تمرکز کنید.

 

3-ساده بنویسید

توجه کنید که هدف رایتینگ آزمون آیلتس سنجش میزان دانش ادبی و علمی شما نیست که بخواهید متون پیچیده و شامل اطلاعات زیاد و تخصصی بنویسید. اگر با این دید جلو بروید، نوشتن متن برایتان دشوار و وقت گیر شده و در نهایت از نوشتن آنچه که موجب کسب نمره بالا می شود باز می مانید. پس سعی کنید ساده و روان بنویسید چون این آزمون جهت سنجش میزان توانایی شما در رساندن مفهوم و برقراری ارتباط منتقی میان قسمت های مختلف متن طراحی شده است نه چیز دیگری.

 

4- روی کیفیت تمرکز کنید نه کمیت!

نیازی نیست که رایتینگ آیلتس یک متن طولانی و بلند بالا حاوی اطلاعات بسیار و پیچیده باشد و تنها حدود 200 تا 250 کلمه کفایت می کند. رایتینگ Task 2 آیلتس فقط باید 2 یا 3 بادی پاراگراف جهت تحلیل دلایل داشته باشد و یک مقدمه و نتیجه گیری و بخش زیادی از امتیاز شما به استفاده دقیق و طبیعی از جملات با ساختار گرامری پیچیده و واژگان قوی تعلق می گیرد. پس به جای اینکه نگران طولانی نوشتن رایتینگ خود باشید ، وقتتان را روی انتخاب واژگان متنوع بگذارید و  از تکرار کلمات خودداری کنید. برای آمادگی و تقویت رایتینگ آزمون آیلتس، روی افزایش دایره لغات تمرکز کنید و لیستی از واژه های مترادف و هم معنی تهیه کرده و در اوقات فراغت مطالعه کنید تا ملکه ذهنتان شود. همچنین تسلط خود را روس مباحث گرامری و انواع ساختار جملات افزایش دهید و سعی کنید در نوشته هایتان از این ساختار ها استفاده کنید. نهایتا پس از تسلط کافی روی تمام مباحث می توانید وقتتان را صرف طولانی تر کردن رایتینگ کنید.

 

روش های بهبود رایتینگ آیلتس (IELTS)

 

معرفی کتاب برای تقویت رایتینگ آیلتس

 

معرفی کتاب برای تقویت رایتنگ آیلتس

 

از آنجایی که آزمون آیلتس کامپیوتری نیست و کاغذی است، کتاب های بسیاری در این زمینه نگاشته شده اند که می توانند الگوهای مناسبی برای تقویت رایتینگ به زبان آزموزان ارائه کنند. اگر پایه زبان شما تا حدودی خوب باشد می توانید مطالعه کتاب های آیلتس را شروع کنید. در ادامه بهترین کتاب های تقویت رایتینگ آیلتس را به شما معرفی می کنیم.  

 

15 days’ practice for IELTS Writing

ویژگی های این کتاب : این کتاب جهت تقویت رایتینگ آیلتس آکادمیک و رایتینگ آیلتس جنرال مناسب می باشد و دارای برنامه ریزی است که به واسطه آن طی 15 روز تکنیک های مربوط به نوشتن رایتینگ تافل را یاد می گیرید.

 

روز اول تا پنجم

• آموزش طرح ریزی کلی برای نوشتن رایتینگ، برین استورم و جمع آوری اطلاعات، تنظیم وقت بر اساس تعداد کلمات

• بررسی انواع موضوع های رایتینگ آیلتس

• بررسی رایتینگ آیلتس آکادمیک، توضیح درمورد انواع نمودارها و جدول ها و شامل تمریناتی در خصوص جمع آوری اطلاعات برای تفسیر نمودارها

• تمرین های شامل یافتن مطالب برای نگارش نامه و ... در رایتینگ آیلتس جنرال

• بررسی معیار های نمره دهی در رایتینگ آیلتس

 

روز ششم تا دهم

• شامل مرور قوانین گرامر زبان انگلیسی و همچنین قوانین نگارشی زیرا صحت رایتینگ ها  از لحاظ گرامری و علائم نگارشی بسیار اهمیت دارد.

• آموزش لغت های مناسب جهت نگارش رایتینگ آیلتس و توصیف انواع نمودار

• تعیین جدول زمانبندی جهت تمرین و نگارش رایتینگ

 

روز یازدهم تا پانزدهم

• روزانه یک موضوع جهت تمرین رایتینگ

• بررسی نحوه چک کردن و ادیت کردن و ایرادگیری رایتینگ آیلتس

 

Improve your IELTS Writing Skills

ویژگی ‌های این کتاب:  این کتاب مناسب رایتینگ آیلتس آکادمیک  می باشد. و از جمله ویژگی هایی که این کتاب را محبوب کرده عبارتند از:

• داشتن دوره های آمادگی برای رایتینگ آزمون آیلتس آکادمیک  

• دارا بودن ۱۰ بخش موضوع محور که جهت خودآموزی و کار در کلاس مناسب می باشد

• راهنمای گام به ‌گام و پاسخ ‌نامه واضح بر اساس موضوعات رایتینگ آیلتس

• داشتن موضوعات مشابه با آزمون آیلتس جهت تمرین و شبیه سازی آزمون

• مجموعه ای شامل تکنیک ها و نکات کلیدی و کاربردی جهت افزایش مهارت در نگاش رایتینگ تافل

 

IELTS Advantage: Writing skills

• ویژگی‌ های کتاب:

• به زبان ‌آموزان یاد می‌ دهد که چگونه می‌ توانند پاسخی را برای انواع تسک های ۱ و ۲ نیاز دازند، سازماندهی کنند.

• کتاب در هر بخش شامل یک مثال رایتینگ است که به زبان‌آموزان نحوه و سااختار کلی نوشتن را در رایتینگ آیلتس آموزش می دهد.

• هر بخش این کتاب شامل یک سری مقالات عمومی جهت ایده پردازی و گسترش دامنه تفکر برای نوشتن رایتینگ می باشد.

• توضیح لزوم و چگونگی استفاده از لغات متنوع در نوشتن رایتینگ

• دارا بودن تمرین ‌های گرامر که به زبان ‌آموزان نحوه صحیح کاربرد انواع مختلف ساختارهای دستوری انگلیسی در متن رایتینگ را آموزش می دهد.

 

High-scoring IELTS Writing Model Answers

ویژگی ‌های کتاب: این کتاب کاربردی نیز جهت کسب نمره بالا در آزمون آیلتس طراحی شده که مهم ترین ویژگی های آن عبارتند از:

• این کتاب شامل آزمون ‌های واقعی آیلتس می باشد.

• شامل رایتینگ های نمونه نوشته شده توسط مدرسان برتر و با تجربه می باشد

• ارائه دهنده ی انواع راهکارهای مفید جهت تنظیم وقت و نگارش یک متن قوی.

• برای آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال مناسب می باشد.

 

BARRON’S WRITING FOR THE IELTS

ویژگی ‌های کتاب:  این کتاب یک از کتب مشهور در زمینه آموزش رایتینگ است که به زبان آموزان کمک می کند مهارت های مختلف را جهت تقویت رایتینگ آیلتس بیاموزند. از جمله ویژگی های این کتاب عبارتند از:

• انسجام و پیوستگی: تمرین سازماندهی رایتینگ و پیوستگی بیان ایده ها

• منبع واژگان:  آموزش جمع آوری یک فرهنگ لغت شخصی برای بکار گیری در رایتینگ

• افزایش دقت گرامری:  آموزش نحوه مرور و به کار گیری قوانین دستور زبان انگلیسی

هر بخش از کتاب شما را به صورت گام به گام نوشتن صحیح رایتینگ آیلتس را به شما آموزش می دهد و شما را آماده می کند تا آموخته ها و دانسته های خود را در متون به کار ببرید و در نهایت از عهده پاسخگویی به طیف وسیعی از موضوعات برآیید.


نظرها

اولین نفری باشید که نظر میگذارید

دوره‌های انگلیش کلینیک متناسب با نیاز زبان‌آموزان

@privacyblongsto rafieienglishclinic